stardustchild.blogg.se

Finns det lyckliga slut på sorgliga sagor..?

Publicerad 2013-04-05 03:12:00 i Allmänt

Ja, finns det lyckliga slut på sorgliga sagor?
Det var en rad som stack ut när jag läste igenom en av mina gamla dikter idag. En rad som jag även funderade på sent, natten till igår när jag satt och grät till Moulin Rouge. Jag som aldrig gråter till film.
Jag menar, kan en sorglig saga ha ett lyckligt slut och fortfarande vara en sorglig saga?
 
(Tagen från www.weheartit.com)
 
Mina nattliga funderingar lär nog aldrig ta slut. Har ni tråkigt, logga in här, så har ni mängder av lustiga och ibland till och med vettiga tankar och åsikter att fundera över.
Min vistelse i Gävle blev förlängd, så jag åker hem senare idag istället.
Inte för att jag är hemma särskilt länge då jag i princip bara ska hem, packa om och dra vidare till Häggvik på UNFaren-läger. Nåväl, det är i alla fall inte så långt hemifrån till skillnad från här.
 
Det kommer kännas tråkigt att åka hem dock. Det har varit så fint att vara här.
Repetitionerna artar sig ordentligt nu och med mindre än två veckor kvar till premiären, kan jag nästan lova ändå att det kommer att bli en magisk kväll. Publikhemlisen är nästan klar. Sånginspelningar, rollanalyser, nyuppbyggt bokningssystem (då det förra kraschade, suck.), utskickande av biljetter och det är bara det obligatoriska, praktiska som vi var tvungna att sköta.
För övrigt har vi ägnat oss åt alldeles för mycket film, alldeles för lite sömn, alldeles för mycket skratt och ett par tårar till både Finding Neverland och Moulin Rouge. Det har varit en fin vistelse i Gävle och jag kommer förhoppningsvis tillbaka fler gånger.
 
Det är säkert kallt ute nu. Men det är vår. Ännu mer i Stockholm, men det är vår här med.
Lyckan inom mig stiger lite mer för varje dag och det känns att mungiporna lyftes upp ur sin vinterdepression också. Glädjen är total, min kreativitet är tillbaka från semestern och växer sig lite större.
Ska nog ta och försöka sova ett par timmar. Har ju ett tåg att passa sen och en hel dag att försöka överleva.
 
Sov sött nattugglor,
Om det finns några såna som läser här.
Gå och lägg er.
Hänge er åt drömmarna~

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela