stardustchild.blogg.se

Skamlösa förslag och drösvis med kärlek~

Publicerad 2013-09-15 23:20:55 i Allmänt

Titeln kan ju bara indikera NärCon, eller hur?
Men låt oss inte nämna vad de skamlösa förslagen innehöll, vem som föreslog dem eller exakt hur mycket kärlek som ägde rum - för det är ju allmänt känt att vad som händer i Linköping, stannar i Linköping.
Men tack varenda en av er som förgyllde min helg och störst tack till Robert och Emma som körde mig till och från Linköping - det var fina roadtrips ♥
Träningsverken tar livet av mig, vilket är oförståeligt då jag inte kan minnas att jag någonsin i hela mitt liv fått liknande smärta av att bowla. Jag var näst sämst förresten, men inte sämst - för det var så klart Ullis. Så det blev inte min fjärde vinst för veckan! Men okej, kan leva med en bok, två galabiljetter och en cykel. (För den här gången)
Även ett stort tack till Gabriel vars mycket mysiga och fina lägenhet vi våldgästade inte mindre än två gånger för förfest och mellanfest. Många NärConarrangörer på liten yta med inblandning av diverse sinnesförstärkande medel är mycket intressant att observera som mest nykter, but still, no kiss and tell.
Då jag känner fler funktionärer än arrangörer, kan det hända att jag (av alla människor) agerade lite blygt, men det känns lite roligare nu såhär i efterhand då jag faktiskt känner fler nu - längtar redan till både MyNärCon och vad som än kommer därefter. Jag känner Peppen!
På tal om MyNärCon så kan man, om jag inte minns fel, börja söka funktionärsplatser redan imorgon! Och eftersom jag är en glad och aktiv arrangör för både gate, sovsal- och säk så uppmuntrar jag alla att söka till mitt eminenta och viktiga team! Det kommer att bli superroligt, som vanligt! 
"MiniNärCon" arrangeras alltså i samband med ungdomsmässan MY2014 på Älvsjömässan i januari och kommer att ta kring 1500 deltagare.
Har även sökt arrangörsplats för sovsal- och gate till NärConVinter, vilket jag lär få besked om i kommande vecka ifall jag har fått - så håll tummarna!
Med det sagt och ännu ett tack för ett fantastiskt aktivitetsteam, en fantastisk förfest, en fantastisk middag med fantastiska inslag av humor och spex, en fantastisk mellanfest och en fantastisk brunch idag - tror jag att jag beger mig till sängs. 
(Hoppas att Samuel tycker att jag fick med tillräckligt många 'fantastiskt' i detta fantastiska inlägg)
Det är ändå utmattande att vara NC-arrangör ibland ;)
 
(Lånad bild från www.narcon.se)
 
 
Sov sött fina läsare, dröm vackert~ ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela