stardustchild.blogg.se

"The perks of being a last-year student"

Publicerad 2013-10-10 12:16:15 i Allmänt

Okej, så i den här blivande regissören, manusförfattaren och författarens liv händer det så mycket att hon ibland försummar sin högt älskade och ärade blogg och det är inget hon är stolt över men hon ber nu om förlåtelse för detta och återvänder.
Nu har jag som tur är fått ledigt både idag och imorgon, till grund för "arbeta på egen plats"-lektioner, långhelg - The perks of being a last year student, trots att jag inte ens vill tänka på studenten just nu. Det finns tusen saker jag måste hinna innan dess.
(Bland annat att beställa studentmössa då jag i natt drömde en mardröm om att vara den enda i min klass utan studentmössa och att både mamma och pappa glömt dyka upp, för att de glömt tid för min mottagning. Usch!)
 
Tja!
Det har hänt en del sedan jag skrev sist.
Bland annat har allt kring Mirakelteatern och "Historien om den förlorade cirkusen" tagit rasande fart.
Här ser ni vår facebooksidas nya banner med Rasmus Lindström som är regiassistent, kassör och bokningsansvarig, Ida Laitila Raeftewold som är dans- och rörelsekoreograf, Emil Wingstrand som är kompositör och assisterande scenograf och mig som är manusförfattare, regissör, scenograf, samt mask- och kostymansvarig.
Vi har nu börjat jobba på golvet med in- och utgångar, samt scenspråk och röst. På måndag börjar vi jobba med sång och dans lite lätt såhär innan höstlovet. Replikerna ska vara inlärda till vecka 45 och biljettsläppet för hela kalaset är imorgon. Jag är så taggad inför februari att jag inte vet var jag ska ta vägen. Tvekar inte en sekund, det här kommer att bli fantastiskt.
 
Utöver det har jag börjat göra om i mitt rum, behövde bättre förvaring och min fantastiska moder sponsrade med nya, fina IKEA-byråer som jag kämpade ett par timmar med förra veckan.
Så nu handlar det bara om att gå igenom allt skräp jag samlat på mig under de senaste sex åren och slänga 90% av det. Tråkigt jobb när man bara vill esteta sönder, men tydligen är ju det en del av livet också!
... Och fint blir det ju i slutändan. Får sätta på lite gamla sommar- och vinterpratarprogram. Älskar att lyssna till folks intressanta livshistorier och drömmar som gått i uppfyllelse. 
En dag ska jag sitta där i P1:s studio och spela in mitt eget sommar- eller vinterprogram, sådetså - och då ska de titulera mig med "dramatikern", "författaren" och "regissören" Isabell Alison Öhrlund.
Drömma får man ju, eller hur?
 
För övrigt är det höstlov och Halloween snart, vilket jag ser jättemycket fram emot!
Henrik som jobbade under mig på NärCon i somras och som jag blivit jättegod vän med kommer ner från Umeå och hälsar på mig, det är två-tre fester jag är inbjuden till och jag ska representera Mirakelteatern tillsammans med några fler ur casten under Halloweeneventet Shockholm som jag varit med och delhoastat i tre år nu.
Det ska bli supermysigt. Clownsminksövande börjar veckan innan höstlovet, som förberedelse för evenemanget!
 
Såna här ska jag göra tills dess :3
 
Bokmässan är ett inlägg för sig och det kommer lite sent, men troligtvis senare ikväll om inte imorgon. För det var nästan lika fantastiskt som vanligt och ryms inte här!
 
Nu ska jag städa mitt rum, medan jag ivrigt väntar på att få se om jag vinner någon av mina små traderaauktioner som går ut idag. (Nyckelordet - cirkus.)
 
Ha en superfin torsdag alla drömmare ♥

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela