stardustchild.blogg.se

Daddy Dee's och tusen annat~

Publicerad 2014-06-21 17:17:40 i Allmänt

Cheerio Mate!
 
Jag är fullt medveten om att grammatiken i min rubrik är sådär, men det lät fint och therefore, I'll keep it.
Tänker inte skriva någon roman just nu, då jag bara ska torka mitt korta hår (yeaaaaah!), hoppa i lite kläder och sedan dra iväg syster yster över till tant Peggy på andra sidan  gatan för lite äventyr. Detta efter vår hälsosamma rutinpromenad som vi har tagit varje dag sedan vi kom hit. Den är rätt lång och fruktansvärt varm, så det är kämpigt, men skönt när vi är tillbaka i huset och bara kan dyka i poolen!
Först ska vi ta oss en titt på Micheals, tänk er Panduro Hobby i ett varuhus lika stort som Bauhaus med allt för en pysseldåre. Livet känns fint när man är där! ♥
Därefter ska Peggy köra iväg oss till Daddy Dee's som är ett fantastiskt glasställe i Fort Myers. Vi har åkt dit med henne sen vi var små och hon har själv åkt dit med sina barn när hon var yngre. Det har funnits för evigt och har otroligt många glassmaker och toppings! 
Det har blivit lite av ett hemligt ställe, då varje gång mamma och/eller pappa ska ha följt med, har det kommit något i vägen~ Spooky. 
Lägger in lite bilder sen!
 
Så här kan det till exempel se ut! Peanut Butter Ice cream, med trashcan taste, jordnötssmör, grädde och jordnötsbitar på toppen. Är det Amerika så är det Amerika! ♥
 
Igår var det inte mycket speciellt, lite shopping till huset, middag med Denny på Bubba's Steakhouse. Inbillade mig nästan att jag skulle fortsätta vara mätt i veckor - SÅ MYCKET MAT! 
Har också skaffat mig en kompis i min egen ålder här, hon jobbar i kassan på Target och råkade spontant börja prata vilket ledde till att vi bytte nummer och nu ska hitta på något nästa vecka! Superkul!
 
Well, det var allt för nu, skriver mer senare och postar lite pic's.
Ta hand om er hemma i Sverige tills dess!
XOXO ♥

The Breakup~

Publicerad 2014-06-20 05:49:42 i Allmänt

When a girl is going through a breakup, she is most likely going to cut her hair. This to make a statement of the change that her body and soul are going through. The breakup haircut has become a phenomen that many people don't seem to understand, since it doesen't have to do with her mind, but for her, it's a symbol of the blossom period which is coming.
 
I am currently going through a breakup with my younger, more insecure and limited self, therefore, I decided - change is coming, and so... Am I.
Nu är det äntligen av. I över ett halvår har jag velat göra det här, men väntat då det inte känts som rätt tid och då jag trodde mig vilja ha långt hår till studenten.
Högen på golvet i Edison Malls frisersalong blev bara större och större och skepticismen gav sig av efter de första tio minuterna. Jag var redo att ta steget och på mindre än en timme hade mitt leende växt sig större och min självkänsla tagit några steg framåt. Tack Nicole.
Två och en halv decimeter - Farväl.

Utöver det har jag hittat skitsnygga solglasögon á la Katy Perry och Deathly Hallowsörhängen- och armband. Dessutom en ärmlös tvådelad skjorta och en vit väst, sedan upptäckte jag att de gjort tuggummi med smak av ett av mina amerikanska favoritgodismärken Sour Patch Kids, vilket gjorde mig lyckligt nyfiken.
Jag har också fått avnjuta Orange Chicken igen och varit på Target ♥
 
Igår hittade jag billigt Peace Tea och idag hittade jag billig Snapple. Florida är så mycket mera hemma än Sollentuna. 1.19 dollar är ungefär 9 kronor, vilket känns helt sjukt i tanke på att de tar 25-35 kronor i Sverige för samma flaska. Min eviga lycka!
Bilderna fick bli lite Au naturale, men jag känner ingen skam över det! :D
 
Nu ska jag återgå till att kämpa mig vidare med mitt sommarlöfte - Att se femtio nya filmer jag inte tidigare sett!
Har hittills sett fyra sedan studenten, så I have a long way to go!
Min Svengelska flödar.

Ta hand om er, så uppdaterar jag om nya äventyr imorgon!
Som dem säger i Amerika, eller om det bara är i Gossip Girl.
XOXO /Stardustchild

Snabbis~

Publicerad 2014-06-17 09:48:09 i Allmänt

Nu sätter vi oss snart i taxin mot Arlanda. Så taggad, trots att min kropp inte tycks förstå att vi ska åka - nästan ingen resefeber alls.
Nåja, skriva, skriva, skriva.
Glömde ju nämna att jag i förrgår passerade två stora milstolpar - 200 sidor och 100 000 ord!

Jag hör av mig mer när vi kommit fram, vilket lär bli om ungefär ett dygn!

Ta hand om er, för nu flyyyyyyger jag snart iväg!

Packad brud, det är jag!

Publicerad 2014-06-17 01:35:37 i Allmänt

Dubbel tolkning, jag vet, men i mitt fall syftar jag på dem packade väskorna och att dem tillhör mig.
Om åtta timmar kliver jag upp, duschar, klär mig i mina bohemiska mysflygarkläder och beger mig mot solen. Efter att ha inaktiverat min facebook förstås. Det ska kännas skönt att vara borta ett tag. 
Det finns så mycket att göra, förändra och tänka över, så mycket som på bara en dag förändrades och därför måste lösas, sorteras och funderas över.
I år ska jag också försöka lyckas med bragden att se femtio nya filmer innan sommaren är slut. Förra året kom jag "bara" till 35. 
 
Från och med att jag kommer fram börjar också en långsam sockeravvänjning. I alla fall en nertrappning då det blivit alldeles för mycket på senaste tiden. Ser fram emot mina morgonpromenader och hälsosamma fruktsmoothies.
Paradiset, here I come.

Nu borde jag försöka sova, i och med att jag är värdelös på att sova när jag flyger.
Flyga ♥

Vi hörs mer senare~

~Back to Paradise Falls~

Publicerad 2014-06-16 18:23:34 i Allmänt

God kväll,
Jag har än en gång lyckats slinka undan tre veckor utan bloggande. Jag ber om ursäkt till er som faktiskt läser och lovar nu, sedan jag valt att tillfälligt stänga ner min facebook, att det kommer att bli både fler och tätare uppdateringar då jag nu tagit studenten och då jag imorgon sätter mig på planet hem till mitt paradis - Cape Coral, Florida - The Sunshine State.
 
Kortfattat så har detta hänt under de senaste tre veckorna:
 
Antagningsprovet till Fridhems Folkhögskola i Svalöv: 
Jag kom, som de flesta av er redan vet, inte in, men jag kämpade hårt och det kändes bra. Häromdan fick jag dessutom ett brev där det stod att jag var trettonde reserv, vilket betyder att jag bar den tjugofemte bästa av tvåhundratjugo sökande, så jag är nöjd på det stora hela och avser söka igen nästa år om ingen radikal förändring i mitt liv skett tills då ;)
 
Cirkeln:
Jag har haft mina sista inspelningsdagar och haft skitkul under majoriteten av tiden. Lärdomarna och väntetiderna har varit många, men det ska verkligen bli kul att se ett resultat i februari nästa år. Ett tillskott till mitt från-och-med-sista-juni-oregulära-inkomster-bankkonto känns ju inte heller helt fel. Jag blir rik i slutet på juni, från flera jobb + sista studiebidraget.
 
Studenten:
Jag hade en fin dag med mina fina klasskompisar. Champagnefrukost - studentlunch - klassmys. Det fanns både glada och ledsna delar av dagen. 
Min klänning var jätteuppskattad och min lycka över att ha både Peggy och Hazel som kommit hela vägen från Florida där, var otroligt stor. Paul var med mig i själen och jag bar den irländska harpan runt halsen, dagen till ära. Dagen innan fotades jag likt en älva i solnedgången nere på Rotebros fält, bland vassen. Det var lite magiskt, även om myggen tog livet av mina armar och fötter.
Pappa körde runt mig på mitt eget flak och jag spelade nostalgi- och smurfmusik genom hela Stockholms stad. Folk tutade, vinkade, sjöng med och skrattade. Det var verkligen en lycklig upplevelse innan jag kom hem till mottagningen som mamma, Peggy, Hazel och Snuff förberett så vackert!
Massor av folk kom dit och grattade mig, tack för alla superfina presenter och lyckönskningar! ♥
Jag fick bland annat en Bläckfiskskål av mor och far som jag tittat på jättelänge, rosa martiniglas så att jag kan ha fredagsparty någon gång framöver, amerikanska färgglada frukostflingor som jag älskar och massa annat kul. Låt säga att min anksamling växte lite ;)
 
Sneakpeak från Studentfotograferingen - Behind the scenes - Foto: Carina Cefa Öhrlund
 
Antagningsprovet på Gamleby Folkhögskola + Tandis:
2/4 visdomständer är nu ute, så mer smärta väntar, men jag har inte lika ont i munnen längre. Än än gång fick jag tanden i en liten plastburk. Smider fortfarande planer kring dem.
Angående Gamleby, blev det mycket strul fram och tillbaka, men låt oss säga att efter mycket om (tågförseningar och två och en halv timmes väntetid i Linköping) och men (allt annat strul) kom jag fram till slut.
Jag vet inget ännu, ska få besked i slutet på nästa vecka, men jag har inte den där spark'en som får mig att känna att det är självklart, så jag tvivlar faktiskt en del.
Saker kommer nog att klarna under Floridavistelsen.
 
Framtiden:
Just nu, tar jag varje dag som den kommer, imorgon flyger jag hem, där ska jag vila upp mig och ägna mig åt kärlek för mitt älskade Florida.
Det finns massor av plan B och C och D och E, men dem postar jag inte här nu. Det får vänta ett tag.
Men det blir en facebookfri sommar, i alla fall tills vidare, för nu ska jag skriva klart boken och rå om mig själv. En del förändringar kommer att ske och det av naturliga orsaker. 
 
Jag skriver mer senare eller imorgon.
Puss och kram, nu är jag tillbaka! ♥
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela