stardustchild.blogg.se

Ganska ofta, går mitt liv för fort...

Publicerad 2014-04-25 10:05:52 i Allmänt

... Och det är därför som det ibland händer att det går två-tre dagar mellan inläggen trots att jag faktiskt försöker vara aktiv. Igen.
Mycket har hänt.
I tisdags blev det mycket riktigt så att vi drog ihop en 50-dagarkvartillstudentenpicnic. Detta efter att jag och mamma varit på Vilunda och simmat 1000 meter. Tror ni att våra barnasjälar kunde hålla sig borta från äventyrsbadet och vattenkasebanorna? Svaret är nej. Jag är lycklig som har en mamma som hon ♥
Efter det hade vi tänkt oss en fräsch ceasarsallad på T.G.I. Friday's, men då pappa och Josephine valde att följa med till stan, tog vi naturligtvis med oss Sigvard - som tyvärr inte var välkommen där, så idén fick slopas för den här gången.
Istället gick jag och åt en härlig, krämig kycklingpasta på en engelsk pub vid Fridhemsplan, då vi skulle mötas där klockan sex.
 
 
Ingången var så jäkla tuff och passande!
 
 
Och ja, matbilder är fantastiska.
Därefter möttes vi upp i Rålambshovsparken. Det var jättefint väder och inte alls kallt till en början.
 
 
Som tur var, var vi faktiskt några fler än på 100-dagarsfirandet. 11 från klassen kom, till skillnad från förra gången då vi bara var sju eller åtta.
 
 
 
 
Det var en trevlig kväll och jag upptäckte bland annat att Stockholms innerstad är otroligt barfotavänligt. Hippien i mig skrattar.
 
I onsdags var det en något mer intensiv dag då det var första back-to-schooldagen och därefter teater på Unga Klara och därefter min fantastiska vän Sophias studentskiva. 
Egentligen skulle jag också ha hunnit med ett möte med Satelliten då det strulat en del med min produktion på sistone, men det fick istället bli ett mess med ett tråkigt beslut. Vi skjuter upp föreställningen på obestämd tid, då den hittills bara mött motgångar och då det redan var alldeles för kort tid att stå ut med strul på.
 
 
Innan lammungarnas fest gick jag och åt middag med min kära syster. Ekonomin såhär i slutet av månaden sa nej till T.G.I. Friday's vilket vi båda egentligen var sugna på, men vi har plånböcker och framtida resor att tänka på - så det fick bli det där #kändasnabbmatsstället, fast vid Globen - för där är det lugnt, trevligt, städat och de spelar fin musik.
Lammungarnas fest var en fantastisk föreställning, jag avnjöt varje minut i Fru Kötts vackra slott och den, något obehagliga barnkammaren som var fylld av real-size plasthästar. NärCon, jealous much?
Ni som har möjlighet bör verkligen gå och se den. Älskar bland annat att de bjuder in publiken i föreställningen och förflyttar oss från olika rum.
Den där fantastiska studentskivan... Inte så fantastisk. Jag stannade i 23 minuter ungefär och sedan följde Sophia och hennes kompisar med mig, när vi lämnade den skyhöga dunkadunkamusiken bakom oss.
Badasstema - not so badass.
 
Och så igår, en mycket oväntad kväll.
Först hade vi genomdrag med "Sannas sanna jag" inför LÄNK-festivalen somb börjar idag och lite sådant, sedan satt jag kvar och pluggade, samt pratade med Josephine, Felix och Hugo innan det var dags för mig och Josephine att dra oss iväg till MooD-gallerian för middag med EA förlag på Bar Egoiste inför pappas intervjuande av William Boyd i NK:s bokhandel.
Maten var fantastisk och sällskapet, lika trevligt som vanligt.
 
 
Jag som aldrig tidigare sett pappa i något tjusigare än kostym, blev helt starstruck när han dök upp i smoking tillsammans med min filmstjärnemor.
 
 
Det var otroligt intressant att lyssna till William Boyds historia om hur han skrev SOLO - som är en ny Bondbok!
Kvällen bjöd på Martini (Som jag helt ärligt inte smakade, då det luktade otroligt starkt och då jag inte är jätteförtjust i varken oliver eller starkare alkohol), jättegoda snittar och William Boyds eget vin, vilket faktiskt smakade väldigt fruktigt och gott. 
 
 
Jag och min syster höll efter intervjun, milslånga konversationer med William Boyds kreativa fru fram till stängning, här på bild med min käre far - Dag Öhrlund.
Tack EA Förlag för en fantastisk trevlig kväll!
 
Och idag, är det dags för LÄNK. Just idag ska vi bara avnjuta en föreställning. Viktor Rydbergs teaterelever ska framföra den nyskrivna pjäsen "Mitt hjärta rusar", imorgon ser vi tre föreställningar, varav två "Sannas sanna jag" och en "Hyenor". På söndag spelar vi, efter Nyköping Strands teaterelever.
Detta ska jag dessutom varva med OA-helgen för NärCon2014. Teater på dagarna, konventsplanering på kvällarna. #Peppen
 
Nu ska jag nog ta mig lite frukost, efter min sköna, välbehöva sovmorgon!
Ta hand om er~
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela